Hemlisar på gång!
På fredag åker vi till Sverige. Jag har ett hemligt projekt på G i Stockholm, det ska bli oerhört spännande att se hur det går! Dessutom har jag beställt en liten kamera, så pass liten att den går att ha med lite överallt. Den ligger hos mamma och pappa och väntar. Knallrosa!
Jag funderar lite på det här med bilder. Är det bättre med miniatyrer som man klickar upp (som jag har gjort hittills) eller bilder som ligger ute i full storlek? Personligen tycker jag inte om när det är för mycket bilder i en blogg. Men jag har hört att andra gillar bilder i mängder. Äh, jag gör på mitt sätt, ingen har klagat.
Caroline var sjuk så det blir ingen tyskalektion idag. Och då släpar sig inte J hem förrän sent, så jag sitter här och väntar och är hungrig. Det blir faktiskt Fois Gras idag, jag blev så sugen. Kallt tunnskivat päron och toast till (ja, och skumpa givetvis). Sedan fortsätter jag på ank-temat och serverar barbari-ankbröst. Skinnet skär jag i ett rutmönster och så steker jag det knaprigt, varpå ankbröstet får gå klart i ugn. Till det gör jag rösti och en sky som smaksätts med balsamicovinäger och kanske lite timjan.
Kan inte sluta tänka på det som ska hända på fredag... :-)
jag blir hungrig dregglar
jag blir hungrig dregglar
Jag klickar sällan på bilder, så jag föredrar nog att se så mycket som möjligt av dem i bloggen. Och jag gillar förstås många, många bilder i bloggen eftersom jag bildbloggar :0)
Men man skall ju inte ha bara för att förstås.
Sayo: ja, det blev faktiskt riktigt riktigt bra. Så nu har jag finjusterat min tillagning av anka också!
Cecber: OK, ja, jag är lite kluven. Får grunna på hur jag ska göra i fortsättningen.
för mig spelar det ingen roll om dom är i miniatyr eller stor storlek. Det är dock kul att det ÄR bilder, sen klickar jag på dom om dom är små och jag vill se mer. Brukar själv varva. Har jag bara nån bild är den stor men lägger jag upp fler brukar jag köra miniatyrer. Det är nog en smaksak tror jag.
hm, undrar om jag alltid läser din blogg när jag är hungrig?! blotta tanken på din matlagning får mig dregglandes nu :D
Sayo: då skulle du ha varit med ikväll! Jag gjorde kalkon(-klubba) med rosmarin, dragon, oregano och timjan - och allvarligt, jag har ALDRIG ätit mörare och godare kalkon! Har inte ätit kyckling som ens kommer i närheten av detta heller. Helt sjukt, nu har jag gjort "bästa ankbröstet ever" samt "bästa kalkonrätten ever" på två dagar.
Jag är grym! :-)